En flott kafe og restaurant

DSC_0058_editedDenne kafeen har en koselig atmosfære og flotte lokaler som alle trives i. Skal man bare ta en kaffe med en god venn, ta lunsj med sine kolleger eller spise en bedre middag, kan man få alt det man trenger i denne kafeen. Her er en plass å samles på for gammel-kara eller ungdomsgjengen. For her er det god plass og tilrettelagt for rullestolbrukere.

En trivelig møteplass

Denne kafeen har lokal forankring og elsker å ivareta sine kunder. Med enkle og tradisjonelle middagsretter for de voksne, gode barnemenyer som alle barna elsker, og både koldtbord til kurs og konferanser, og kaffe og kaker til fest og selskap. Det er rett og slett en trivelig møteplass for alle som tar turen innom. Service i trivelige lokaler, og når solen skinner og temperaturen stiger, stiller de opp med uteservering i flotte omgivelser. Og har man ikke tid til å stoppe, er det mulighet for å ta med seg maten hjem fra deres take-away meny.

Studentene nyter godt av møteplassen, som egner seg godt som et sted hvor man tar en matbit til lunsj og diskuterer de siste timene med den rare foreleseren, eller den siste episoden av et eller annet program. De kan få studentrabatt på alle godsakene de bestiller. Med trivelige servitører og betjening går alle der i fra med et smil om munnen.

En helhetlig opplevelse

Det kan uten tvil sies at denne kafeen gir sine kunder en helhetlig opplevelse. Førsteinntrykket er flott, lokalene er romslige og stort, mens menyen får alle til å komme gang på gang. Stedet passer for alle, enten man er ung eller gammel, i arbeid eller student. Ønsker man å gjøre middagen litt enkel en dag etter en lang arbeidsdag, er det bare å komme innom for et tradisjonelt måltid som passer både voksne og barn.