I disse dager er det flere og flere som benytter seg av at det finnes en cafe med de deiligste retter av tradisjonsrik norsk kost. Caféen er viden kjent i lokalmiljøet, men har også en nettside hvor man vil finne artikler om husmannskost, lokalene, omgivelsene, gjestene, og ikke minst en flott meny som strekker seg ut over uken med en nyhet for hver dag. For det er den næringsrike kosten som er i fokus når betjeningen kommer til et bord for å ta i mot bestilling. Det er gjestene klar over, enten det er et gammelt par eller familie med barn i alle aldre. For mens man bestiller kan barna leke ved leke-bordet, og trenger man et tilrettelagt bord for rullestolbruker, kan man bare si ifra når man ankommer. For da kan man lese på nett-siden om det man ønsker seg av deilig mat.

Flotte omgivelser

På en flott sommerdag er det bare å finne et bord ute på balkongen. Her sitter man behagelig og kan nyte en øl, mens man får sol på en vinter-vant kropp. Bedre blir det ikke, når utsikten også kan behage de tilkommene. Men man bør være tidlig ute, for her blir det fylt opp, når tiden er inne for det.

Tidlig på høsten kommer studentene tilbake, og da fylles lokalene opp med livlige studenter fra alle landets hjørner, og skaper en flott atmosfære der de blander seg med de lokale. Her er det plass til alle og en hver, for her ønsker man mangfold og glede. Og når sidemann smiler fra øre til øre, så smitter det over på de andre.