Et cafebesøk med noe godt å bite i

Restaurant_-_003_-_Overview_Movement.0.0Med god mat og en kaffekopp med deilige dufter er noe alle setter pris på. Bak disken står en person man kan slå av en livlig prat med, og som kjenner igjen alle sine faste kunder, for her er både servicen og stemningen god. Det gjør ikke noe at menyen består av deilige retter fra et tradisjonelt norsk matfat. Med dagens i ulike retter, serveres det gode retter hver dag. Og her er alle velkomne, for det er et stort lokale med plass til de voksne for å sette seg ned å slappe av, lekeplass for barna og tilrettelagt plass for rullestolbrukere. I tillegg har de egen priser for studenter, så her vil det være en livlig og god atmosfære hele uken. Om man vil sitte inne eller ute bestemmer man selv, eller man kan ta med maten dersom man er på farta en eller annen plass.

Satser på gode norske råvarer

Med gode norske råvarer er forankringen til det lokale jordbruket og samarbeid med norske forhandlere til stede. Samtidig kan mange av barne-rettene friste for alle barn som elsker pølser og pommes frites, kylling eller hamburgere.

Hver dag har sin egen matrett og kokken her lager sin egen variant med de herligste smaker for ganen. Alt fra kjøttretter av storfe og svin til retter av sjømat med utsøkt smak, får man her. Da er det bare å bestille dagens eller en annen rett man aldri får nok av. Og etterpå er det bare å vente på deilige kaker med kaffe til.

Cafeen med tilbud til alle

Her kan man ta med hele familien fra besteforeldre til barnebarn for en flott middag, med dertil tilbehør. Eller ta et mandagsmøte med staben, eller bare møtes venner og kjente for en hyggelig stund. For en slik cafe har tilbud for alle og en hver.