Når man trenger mat til hverdag og fest

Pomegranate-Parsley-Couscous-Salad-1-4Av og til hender det at man skal ha et større selskap, kanskje det er til en konfirmasjon, bryllup, bursdag, begravelse eller andre hendelser. Da kan det være greit å ha en service partner som ordner alt for den store dagen. For det er mange andre ting man må tenke på når man skal organisere en fest eller lignende. Kan man servere gjestene sine et deilig måltid, med alt man kan tenke seg av tilbehør og attåt, så har man valgt rett når man kontakter kafeen med det store utvalget.

Catering på sitt beste

Velger man å arrangere hele festen i lokalet, kan man leie det for en kveld, og få en herlig meny som alle vil sette pris på. Tradisjonsrik norsk mat står på bordet, og alle kan like det. Eller velger man å sette frem et koldtbord, vil mulighetene være mange. Uansett er man i de beste hender fordi alle blir tatt hånd om av en trivelig betjening som kommer med fat etter fat.

Menyene består av husmannskost og koldtbordene av reker, laks, eggerøre, roastbiff med mere. I de store lokalene føler man seg vel, uten at det blir for overfylt. Hvis det blir for varmt innendørs, kan man trekke ut, for en røyk, eller bare en prat med gode venner. Man skal ikke se bort fra at kokken slår an med en liten historie eller vits før festen er i gang. Eller hjelper til med allsangen rundt bordet. For gode opplevelser er noe alle setter pris på og vil huske i mange år fremover.

God mat er sikker vinner på festen

Den gode maten man får servert her, blir en sikker vinner på festen man skal arrangere. Om festen holdes i nærheten, kan man bare ta kontakt med den trivelige betjeningen, så kommer man til enighet om et opplegg som passer begge parter.