Realisere en drøm

l35n_bigthumb_Sunset-over-CloudsKanskje man har gått med en liten idé i mange år, men aldri fått realisert den. Men så en dag får man et tilbud man ikke kan si nei til. Et flott lokale, med gode fasiliteter, stor parkeringsplass og flott beliggenhet skal leies ut, til en billig penge. Skal man bare slå til? Nå er sjansen der. Man kan kanskje fundere på saken mens man spiller en runde på nett-kasinoet vinnarum, for da får man tankene til å fly. Man ser for seg åpningen av kafeen, champagne og festlig musikk mens kundene strømmer på. Ordføreren holder tale og lokalavisa er innom for et intervju. Alle er glade og fornøyde, og folk fortsetter å strømme på. På kjøkkenet er det full fart, og betjeningen har alt under kontroll med et smil på lur.

Våkner fra drømmen

Plutselig våkner man fra drømmen av et voldsomt spetakkel. Det plinger og hyler i klokker. Så oppdager man det, for mens tankene var på den nye kafeen man drømmer om å starte opp, så har man faktisk trykket inn jackpotten. For det er faktisk mulig å dra av gårde med potten når man først har registrert seg. Med fantastiske velkomstbonuser, får man plutselig en idé til kafeen sin. Her skal man gi alle kundene en velkomstbonus. Halv pris på dagens middagsrett, og gratis kaffe og kake på åpningsdagen.

Nå kan man få realisert den store drømmen man har gått med så lenge. For planene er klare. Man skal benytte seg av de lokale bøndene som har både kyr, dyrker grønnsaker og gode produkter. For menyen skal bestå av tradisjonell norsk mat, med oppskrifter fra gamle dager som både ung og gammel vil nyte. Med proteinrik og sunn mat vil alle komme innom for en prat rundt et godt måltid. Og med de flotte lokalene vil kafeen kunne ta imot hele bygda.